Mulberi
Aikk.. macam mana ini bisness buleh interprem dalam ini pilem??

Sebenarnyee, ahkak ni dimintak oleh jiran sebelah sebelah rumah ni.. untuk meng"interprem"kan barang jualannya.. So tengok2 le dulu.. kalau ada yang berkenan, sile le bagitau ahkak yeee.. kihkihhh


Rantai mutiara dari Sabah bersama loket yang anggun digayakan oleh wanita2 berketerampilan seperti anda semua . Harga RM85 sahaja....


Ni pulak gelang kristal.. Cantik woo.. berkilat2.. kalau gi umah orang kawen, mase cedok lauk tu buleh nampak sinar2 dari jauhhhh..Harga RM40 sahaja..


Ni pon same gakla sesaudara dengan yg atas tadi tu.. Kaler jek lain.. Harga sama, RM40 sahajaaa


Brooch kristal.. Utk bergaya di pagi lebaran ini tahunn.. Harga RM40 tunaiiiii


Ni adik sepupu brooch yg kat atas tadi.. Kristal kaler hitam & putih.. Harga sama gak, RM40..

Haaa.. amacam? Ada minat? Kalau minat, bleh la email kat izzora@gmail.com @ bleh gak YM kat my_mulberi. No tepon?? Nanti ku bagi kat email @ YM.. Nak reveal kat sini, takut gossip.. auwww tak relaaa.. kihkihhh

p/s: Harga adalah termasuk penghantaran.
3 Responses
  1. Mrs. Asida Says:

    Kawan Mama Asid ada jual mutiara sabah ni.. rantai RM100. Dia kata amik untung sikit je sebab kengkawan. Mama Asid dah tempah 3. Untuk anak2 dia yangg dah kahwin. huhu Bagi je ke tu atau kena bayar juga.. not sure.. hehe :)


  2. Mulberi Says:

    RM100? Same ke dgn yg atas tu? Ataupon die ade set? Huhuu.. den ni tak berapo tau sangat pasal mutiara nihh..
    Wah wahh dapat rantai mutiara, dgn mama sendiri kire FOC je la kottttt.. kehkehkehhh


  3. Mrs. Asida Says:

    Rantai je. Kalau cincin RM20 (ikat dgn suasa). kalau budak2 RM150 set rantai dan gelang (suasa). Macam2 warna boleh tempah terus dari sabah.

    FOC? hehe patutnya anak yg kasi ibunya.. ni dh terbalik. hehe. Takpelah kita belikan utknya benda lain pula. Sebagai ganti, sistem barter!


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...