Mulberi



Ni lah timbang kesayanganku.. yang dah begitu banyak berjasa kerana timbang & diriku ini tidak mampu dipisahkan.. Heheheh..
Actually timbang ni hadiah birthday dari cik abangku tersayang.. Bukan ape, jenuh cik abangku nak mengikut rentak aku ni..  Tiap kali aku nampak timbang kat mane2 shopping  complex, mesti aku nak try.. Dah la tu, timbang2 tu pulak jarang memberikan data bacaan yang sama.. 

At last, dia belikan aku timbang digital ni.. Dapat gak aku check BMI aku skali.. Tapi, sepanjang aku menggunakan timbang ni, belum pernah sekalipun bacaan BMI aku masuk dalam kategori warna hijau tu.. (normal).. Biasenye warna oren (overweight) dan merah laaaaaa (obesitiy)







2 Responses
  1. neisya Says:

    samala kita....ekekek...

    (penimbang tu yang salah mul...kita kan kerempeng je....hihi)


  2. Mulberi Says:

    Betul 3x.. heheehhehee


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...