Mulberi
Tadaaaaa...



Hari ni aku masak kari ketam yang lazat (puji diri sendiri beb!)
Tapi.. yang pastinya, terdapat beberapa keistimewaan pada kari ketamku ini..
1. Santan dikurangkan - kurang kalori
2. Minyak untuk menumis menggunakan minyak jagung - rendah kolesterol
3. Ketam tu dapat FREE!! 1 Plastik jiran aku bagi ketam, ade lah 30 ekor kott.. Alhamdulillah rezeki..
6 Responses
  1. -iLLa- Says:

    huuu rajinnya kak mul kiterr nehh


  2. kakngah Says:

    wa... sedap tu. yg paling sedap ketamnya la.. vitamin F. ketam FREE... hehhehe!!!


  3. neisya Says:

    yang istimewa tu psai FREE...ekekek..

    baguih la mul ni....isteri mihtali....rugi neisya tak jadi jiran mul.....hihi


  4. Mulberi Says:

    illa..
    time rajin tu datang... rajinlaa.. time penyakit "M" tu melanda, ku masak kat kedai ajeeee..kehkehkeh

    kakngah..
    Vitamin F tu la yang paling best & paling berharga.. yang buat diriku bertambah rajin.. hehehe

    neisya..
    kalau kita ni berjiran, nampak gaya susahla kita nak kurus! wakakaka


  5. Nieza Ishak Says:

    wah wah wahhhhhhh .. berlawan ketam kita ekk mul ..

    tp yang pasti mangkuk ko tue aku kenai...
    sbb aku pun ada ... hahahahaah


  6. Mulberi Says:

    Mangkukmu, mangkuk ku juaaaaa.. muakaka


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...